ERASMUS + PROJEKT "„ LET´S GET GREEN - RAISING THE AWARENESS OF ECOLOGICAL PROBLEMS”

ERASMUS + „JUST BE HUMANS!- SAY NO TO ANY FORMS OF DISCRIMINATION AND VIOLENCE"

ERASMUS + „COOK HEALTHY- EAT HEALTHY- LIVE HEALTHY” - STRONA PROJEKTU

"Recipes ebook"- the best dishes from all the partner countries.

WIZYTA ZAWODOZNAWCZA- SZLAKIEM PRODUKTÓW REGIONALNYCH I TRADYCYJNYCH

...

25 i 26 maja młodzież z technikum żywienia wzięła udział w wizycie zawodoznawczej szlakiem produktów regionalnych i tradycyjnych. Na naszej trasie pojawiły się produkty benedyktyńskie, bar sałatkowy, manufaktura czekolady, domowy wyrób chleba i serów podpuszczkowych, tłocznia soków oraz suska sechlońska jako produkt regionalny. Przez wszystkich pracodawców zostaliśmy bardzo ciepło przyjęci i zmotywowani do działań na polu gastronomicznym. Dwudniowy wyjazd dla młodzieży był bezpłatny i realizowany w ramach projektu "Mistrzowie w zawodzie".